Chiftele la pressure cu crema de cartofi

Categorie:

Dietă: Mediteraneeana



Preparare

15 minute

Gătire

50 minute

eye

Vizualizări

235

601

Porții

2


Număr porții: 2

Ingrediente

Număr porții
  • 1.83 linguri amestec italian de condimente
  • 50 grame crema de branza
  • 250 grame cartofi de iarna
  • Piper negru după gust
  • Sare de masa după gust
  • 25 ml lapte de vaca 1,5%
  • 250 grame carne tocata de porc
  • 40 grame mozzarella
  • 0.67 buc ou de gaina (1 buc are aproximativ 63g)
  • 6.67 grame granule usturoi
  • 5 grame frunze de patrunjel
  • 26.67 ml ulei de masline

Nutriție (pe porție)


Calorii 806.6 kcal
Proteine 33.9 g
Grăsimi 60 g
Carbohidrați 34.1 g
Fibre 8.4 g


Crema de cartofi cu ierburi


1

15 minute

Se pregatesc ingredientele. Se curată și se taie cartofii cuburi și se pun cartofii la fiert.

2

3 minute

După ce cartofii au fiert, se scurg de apa, se piseaza folosind ustensila de zdrobit cartofi și se adaugă laptele iar cu ajutorul unui mixer se mixeaza ușor.

3

2 minute

Se adaugă crema de branza și condimentele și se mixeaza pana se ajunge la consistența dorită. Se poate adăuga lapte suplimentar pentru a face compoziția mai cremoasa.


Chiftele cu sos de rosii la Pressure Cooker


1

5 minute

Se pregatesc ingredientele.

2

5 minute

Într-un bol mai mare se adaugă pe rând carnea, ouale, condimentele, pătrunjelul proaspăt tocat mărunt, mozzarella și se framanta cu mana pană devine se omogenizeaza compozitia.

3

5 minute

Se formează chiftelele mana și se așează pe o farfurie.

4

20 minute

Se încinge uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu și se prajesc pe rand chiftelele.

5

După ce chiftele au fost prajite se așează în pressure cooker și se pregateste sosul de roșii.

6

Se piseaza rosiile întregi (sau cele cuburi) folosind o furculiță sau presa de cartofi pană devine o pasta mai groasă. Se curata si se taie marunt prazul.

7

10 minute

Se toarnă pasta de rosii peste chiftele în pressure cooker, se adaugă prazul și se pun la făcut la presiune minima timp de 10 minute.


In cazul persoanele alergice la albusul de ou se poate folosi doar galbenusul si suplimentat cu ulei pentru a se amesteca mai bine ingredientele. 



Comentarii

Nici un comentariu încă
Trebuie să fii autentificat pentru a posta un comentariu

Cele mai noi articole

Dieta Mediteraneană: O Abordare Detaliată Educatie diete, Dieta mediteraneana
1 an în urmă
Dieta Paleo (Paleolitică): O Abordare Detaliată Educatie diete, Dieta paleo
1 an în urmă
Dieta Keto (Ketogenică): O Abordare Detaliată Educatie diete, Dieta keto
1 an în urmă

Cele mai noi rețete

Paste fără gluten cu spanac si morcov Mediteraneeana, Fara gluten
Frigarui de pui cu Zucchini Low carb, Diabet, Keto, Paleo, Mediteraneeana
Prânz, Cină, Fel principal