Preparare
60 minute
Gătire
20 minute
Vizualizări
123
Porții
4
Ingrediente
Nutriție (pe porție)
Calorii | 384.7 kcal |
Proteine | 3.6 g |
Grăsimi | 24.6 g |
Carbohidrați | 39.7 g |
Fibre | 3.9 g |
Alergeni | Lactoză |
15 minute
Intr-o oala non-stick se pune la foc mediu ananasul taiat marunt cu fulgii de cocos si se caleste timp de 5 minute, apoi se adauga pasta de mango. Se amesteca toate ingredientele si se fierb la foc mic timp de 10 minute amestecand usor din cand in cand. La final va avea consistenta unei dulceti de fructe. Dupa se ia oala de pe foc si se lasa la racit timp de cel putin 50 de minute.
5 minute
Folosind un mixer se bate frisca neindulcita. Se împarte în doua. Jumătate se amestecă cu iaurtul grecesc iar jumătate se lăsa pentru ornat.
3 minute
După ce dulceata de ananas și mango s-a răcit se împarte în doua. Jumătate se amestecă cu crema de iaurt grecesc si frisca.
2 minute
Se pune în pahare alternand dulceata de ananas cu compozitia de crema de iaurt grecesc cu dulceata de ananas și se orneaza cu frisca.