Salata cu spanac în trei culori este o combinație rafinată de ingrediente proaspete, perfectă pentru a aduce o notă de prospețime și sănătate în farfurie.
Preparare
10 minute
Gătire
3 minute
Vizualizări
131
Porții
2
Număr porții: 2
Ingrediente
Număr porții
1 lingură ulei de masline
70 grame ceapa verde
80 grame ridiche
80 grame rosii cherry
100 grame spanac
1 lingură otet balsamic
Piper negru
după gust
Sare de masa
după gust
Nutriție (pe porție)
Calorii
101.4 kcal
Proteine
2.9 g
Grăsimi
7.8 g
Carbohidrați
7.8 g
Fibre
3.2 g
Mod de preparare
1
10 minute
Se pregatesc ingredientele. Se taie spanacul si ceapa verde marunt. Se taie rosiile cherry in sferturi si se feliaza ridichile.
2
3 minute
Intr-un bol mai mare se amesteca legumele taiate si feliate, uleiul de masline, otetul balsamic si condimentele.
Comentarii
Nici un comentariu încă
Trebuie să fii autentificat pentru a posta un comentariu