Salata multicolora cu cartof dulce

Categorie:

Dietă: Low carb, Mediteraneeana



Preparare

5 minute

Gătire

20 minute

eye

Vizualizări

137

601

Porții

3


Număr porții: 3

Ingrediente

Număr porții
  • 300 grame cartofi dulci
  • 130 grame telemea de capra
  • 280 grame porumb dulce
  • 60 grame morcovi
  • 60 grame spanac
  • 25 grame ceapa verde
  • 3 linguri ulei de masline
  • 20 ml suc de lamaie
  • Sare de masa după gust
  • Piper negru după gust

Nutriție (pe porție)


Calorii 388.7 kcal
Proteine 15.7 g
Grăsimi 23.8 g
Carbohidrați 33.9 g
Fibre 6.4 g
Alergeni Lactoză

Mod de preparare


1

25 minute

Se pregatesc ingredientele. Se curata cartofii dulci, se taie cubulete si se coc la airfryer la 180 grade timp de 15-20 de minute. Se curată și se razuieste morcovul. Se taie mărunt ceapa verde si spanacul. Se taie telemeaua cubulețe. Se clateste porumbul la conserva si se surge de apa.

2

Într-un bol mai mare se adaugă pe rand toate ingredientele de la pasul anterior, se adaugă uleiul de măsline, sucul de la jumătatea de lamaie, sarea, piperul și se amestecă toate.


Comentarii

Nici un comentariu încă
Trebuie să fii autentificat pentru a posta un comentariu

Cele mai noi articole

Dieta Mediteraneană: O Abordare Detaliată Educatie diete, Dieta mediteraneana
1 an în urmă
Dieta Paleo (Paleolitică): O Abordare Detaliată Educatie diete, Dieta paleo
1 an în urmă
Dieta Keto (Ketogenică): O Abordare Detaliată Educatie diete, Dieta keto
1 an în urmă

Cele mai noi rețete

Paste fără gluten cu spanac si morcov Mediteraneeana, Fara gluten
Frigarui de pui cu Zucchini Low carb, Diabet, Keto, Paleo, Mediteraneeana
Prânz, Cină, Fel principal